Čo týždeň dal

pridal kara 9.5.2016 o 20:22


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Eva Mendes si zrejme naplno neužije radosť zo svojho druhého tehotenstva, keďže ju prekryje žiaľ. Jej 53 ročný brat Carlos prehral v apríli dlhý boj s rakovinou. Eva sa k tomu vyjadrila na Instagrame len nedávno. Napísala, že stále nemôže uveriť, že sa to stalo, že má zlomené srdce, a poďakovala sa všetkým, ktorí v tejto ťažkej chvíli stoja pri nej.

Ozzy zrejme nebude taký bezvládny, ako si niektorí z vás myslia. Sharon ho totiž vykopla z domu kvôli nevere. Zahýbať mal s kaderníčkou Michelle Pugh, ktorá je od neho o 22 rokov mladšia.

kaderníčka Michelle Pugh

Medzi Mirandou Kerr a jej frajerom Evanom Spiegelom je to zrejme vážne. Podľa správ TMZ si spoločne kúpili dom za 12 miliónov dolárov v LA.

David Hasselhoff sa bude ženiť! Jeho priateľka Hailey Roberts, s ktorou je 5 rokov, mu konečne povedala áno.

Kim a Karol vzali konečne Svätého prvýkrát von. Malý má už 5 mesiacov a zatiaľ sme ho videli len na Kiminom Instagrame.

Deviate dieťa Eddieho Murphyho je už na svete. Dcérku Izzy Oona Murphy mu porodila priateľka Paige Butcher.

Dráma okolo tehotenstva Blac Chyny nie je jedinou drámou v jej živote. Celkom reálne hrozí, že jej domáce porno s Tygom uzrie svetlo sveta. Niekto ho ponúka všetkým médiám, no podľa informácií TMZ ho zatiaľ nikto nekúpil. A ja sa ani nečudujem, kto by ho už len chcel vidieť. Chyna sa vyhráža, že ak sa nahrávka dostane von, podá žalobu.

Podľa zdrojov magazínu UsWeekly sa onedlho dočkáme albumu od JayZho, v ktorom nám porozpráva svoju stranu príbehu o nevere. Napriek tomu je ale vraj medzi ním a Beyoncé už všetko v poriadku a dokonca by veľmi chceli chceli druhé dieťa, len sa to zatiaľ nepodarilo.

Jennifer Garner a Ben Affleck si minulý týždeň vyrazili s deťmi na výlet do Paríža. Očitý svedok prezradil DailyMailu, že ich videl bozkávať sa v hotelovom bare. Tak to som teda veľmi zvedavá, ako sa situácia bude vyvíjať.

My síce nechápeme, čo Liam Hemsworth vidí na Miley Cyrus, no jeho rodine je to zrejme jasné. Hlavne Mileynej budúcej švagrinej Else Pataky. Po ich nedávnom výlete na nákupy skončili v tetovacom salóne a spolu s ďalšími kamoškami si nechali vytetovať rovnakú kérku.

Billboard magazín vyhlásil za najlepšie zarábajúcu speváčku minulého roka Taylor Swift. Tá mala podľa ich výpočtov za rok 2015 zarobiť 73, 5 mil. dolárov. Šikovná.

Katka Middleton si v stredu vyrazila do National Portrait Gallery pozrieť si svoje portréty nafotené pre magazín Vogue.

Aj keď pred pár týždňami herečka Daisy Ridley vyhlásila, že rokuje o tom, aby z nej bola nová Lara Croft, nakoniec to tak nie je. Troška to zakríkla, pretože novou Larou Croft sa nakoniec stala Alicia Vikander.

Pamätáte si ešte na šaty Emmy Watson na Met Gala? Tak tie boli vyrobené z recyklovaných plastov. Emma to prezradila na svojom facebooku.

50 Cent je idiot. Pred pár dňami zverejnil video z letiska, na ktorom natáča chlapca, ktorého obviňuje z toho, že je nafetovaný a robí si z neho srandu. Chvíľu po zverejnení videa sa ozval nevlastný otec chlapca, ktorý vyhlásil, že chlapec trpí autizmom a že 50ho budú žalovať. Žiadal aj verejné ospravedlnenie a vyhlásil, že keď 50 daruje milión dolárov na charitu spojenú s autizmom, žalobu nepodajú. 50 Cent sa teda verejne ospravedlnil, no na charitu venoval len 100 tisíc dolárov.

Ďalší trailer na nový film Blake Lively „The Shallows“ je vonku a sú v ňom ukázané asi všetky kľúčové momenty filmu. Takže do kina už ani nemusíte ísť.

Trailer vyšiel aj novému filmu Mily Kunis a Kristen Bell – Bad Moms.

Maminy si odskočili aj k Ellen trocha urobiť promo ich novému filmu a Mila Kunis nechtiac prezradila aj nejaké detaily z intímneho života s Ashtonom.

James Corden si opäť zaspieval karaoke v aute – tentokrát s Gwen Stefani. Na chvíľu sa pridali aj Julia Roberts a George Clooney.

Justin Timberlake má po dlhej dobe novú pesničku a stojí za to.

Aj Jennifer Lopez má novú pesničku Ain´t Your Mama pre všetkých lenivých chlapov, ktorí v partnerke hľadajú druhú mamičku, ktorá sa postará, operie, navarí, ožehlí a tak.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk