Orlando Bloom nešťastne zakopol

pridal WonderWoman 10.5.2016 o 20:41


A spadol pri tom na inú ženu.

A tou ženou bola Selena Gomez. Selena, s ktorou už bol spájaný pred dvoma rokmi, keď spolu zohrievali obrubník pred nočným klubom. Nič z toho však nebolo a tak nikto nečakal, že k sebe budú mať opäť blízko. A to doslova. V piatok večer sa spolu ocitli v nočnom klube v Las Vegas a namiesto obrubníka zohrievali gauč, na ktorom sa objímali a tváre mali až podozrivo blízko. Selena tam mala after párty po otváracom vystúpení svojej Revival Tour a Orlando bol vraj na niečej rozlúčke so slobodou. Fotky vyšli na svetlo sveta až teraz a to z jediného dôvodu – Ignác tam bol tiež a strašne sa opil.

Ako si tak náš Ignác bujaro žúroval v klube vo Vegas, zbadal kúsok ďalej Selenu. Nadšene zvýskol, hodil kamošovi foťák, aby ich vyfotil a tackavo sa náhlil k miestu, kde sedela. Na to si všimol, že vedľa nej sedí Orlando a zarazil sa, lebo ako už viete, od kedy chodí s Katy, Ignác ho nemá rád. Selenu však rád má a tak pokračoval vo svojej podnapitej misii. Lenže skôr, ako sa predral k veselej Selene a Orlandovi, ktorého sa rozhodol ignorovať, vrhli sa tí dvaja na seba. Ignác nestratil duchaprítomnosť, vytiahol iphone a odfotil ich. V klube však bolo príšerné svetlo, Ignác nevedel poriadne zaostriť zrak, nie to ešte foťák a tak vzniklo len pár nekvalitných fotiek. Keď Ignácovi došlo, ako strašne bude jeho milovaná Katy smutná, keď to zistí, začal do seba kopať panáky rýchlosťou blesku, opil sa ešte viac a stratil telefón. Našiel ho až o pár dní a preto je celý incident vonku až teraz. Keďže Ignác bol sťatý ako drevo, nevedel a nepamätal si, čo sa tam dialo. Možno sa tí dvaja iba kamarátsky objímali a možno sa navzájom snažili vykusnúť si mandle. Selena bola však v ten večer brutálne sexy a Orlando je možno v jej očiach zlý chlapec, pre ktorých má podľa vlastných slov slabosť. Uvidíme, ako sa to celé vyvinie.

Fakt bola v ten večer šupa

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk