Ryan Gosling a Eva Mendes majú druhú dcérku

pridal kara 10.5.2016 o 9:49


Eva Mendes porodila koncom apríla Ryanovi druhú dcérku.

História sa opakuje. Rovnako ako pri prvom tehotenstve, aj to druhé sa im podarilo tajiť do poslednej chvíle a prasklo to len pár týždňov pred pôrodom. Tesne po prevalení tehotenstva sme v oboch prípadoch videli Evu, ako sa maskuje taškami, kabátmi a všetkým, čo sa dalo chytiť do rúk. A rovnako ako v prvom prípade, aj teraz sa o narodení malej dozvedáme s pár dňovým oneskorením a len vďaka TMZ, ktorým sa podarilo niekde vydolovať rodný list. Úplne ma fascinuje schopnosť týchto dvoch utajiť svoje súkromné záležitosti.

Ich druhá dcérka sa narodila 29. apríla ráno tri minúty po ôsmej. Eva rodila v Providence St. John’s Health Center v Santa Monice. Ich druhá dcérka sa volá Amada Lee Gosling. Meno Amada sa im zrejme páči, keďže ich prvá dcérka sa volá Esmeralda Amada. Na môj vkus príliš telenovelové mená, ale stále lepšie ako nejaký Svätý. Aj keď som spojenie týchto dvoch ľudí ešte stále nepochopila, dôležité je, že oni cítia, že k sebe patria a majú sa radi. Tak im teda gratulujem k druhému bábätku a želám veľa zdravia. A lásky.

rodný list Amady Lee

jediné fotky ich 20 mesačnej dcérky Esmeraldy







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk