Miley Cyrus bez snubného prsteňa

pridal kara 11.5.2016 o 15:44


Žeby problémy v raji?

Pri týchto dvoch jeden nikdy nevie. Tak, ako sa z ničoho nič dali opäť dokopy na Silvestra, sa možno opäť z ničoho nič aj rozídu. Miley si v pondelok vyšla nakúpiť nejaké potraviny a kvety. Na tento nákup vyrazila v teplákoch ako bežná smrteľníčka, takže očakávať šperky je asi čudné, no Miley si prsteň z prsta nezložila odvtedy, čo ho znova začala nosiť. S prsteňom sme ju videli aj koncom marca na basketbalovom zápase, na ktorý si vyrazila so staršou sestrou. No potom prišli Liamove vyjadrenia o tom, že s Miley zasnúbení nie sú. Minulý týždeň prezradil v rozhovore s Extra TV, že deti ešte teraz nechce, že sa ešte cíti mladý.

A to bola zrejme pre Miley posledná kvapka a urazila sa. Ona hrdo nosí snubák a on debil sa v médiách vyjadruje, že nie je zasnúbený a že ešte nechce rodinu. To teda nie, povedala si Miley. Prsteň síce odložila, no svadbu plánuje naďalej. Teda aspoň to nám tvrdili pred dvoma týždňami blízke zdroje. Som naozaj zvedavá, ako to s týmito dvoma dopadne.

Miley v pondelok bez prsteňa

Miley koncom marca s prsteňom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk