Jennifer Lawrence šla k zemi

pridal WonderWoman 11.5.2016 o 12:28


Zase raz.

U nás v redakcii už dlhšie zvažujeme, že vydáme knihu s názvom Zo života ženy, v ktorej popíšeme všetky naše ženské príhody a trapasy, ktoré takmer denne zažívame. A mne napadlo, že by sme túto knihu mohli rozšíriť aj o celebritné trapasy. Minimálne Jennifer Lawrence by si tam určite našla svoje miesto. Pády, to je jej, stačí si spomenúť na odovzdávanie Oscarov v roku 2013, kedy sa v krásnej róbe natiahla na schodoch ako hruška, keď si šla vyzdvihnúť cenu za najlepšiu herečku vo filme Silver Linings Playbook. O rok na to spadla opäť na Oscaroch, tentokrát na červenom koberci a minulý rok to bol pád na schodoch kina pri príležitosti premiéry poslednej časti The Hunger Games.

Rok sa s rokom stretol a naša milá nešikovná Jennifer si to opäť namierila rovno na zem. V pondelok večer sa konalo v Londýne premietanie nových X-Menov pre fanúšikov a Jenn naň prišla v krásnych vyzývavých šatách od Diora. Bola v nich tak sexy, že priťahovala aj podlahu, na ktorú sa podľa svojho zvyku natiahla. So smiechom a gráciou sa však zodvihla, oprášila a pokračovala v ohurovaní prítomných svojim zjavom. Minimálne ohúrila svojich hereckých kolegov Jamesa McAvoy-a a Oscara Isaaca, ktorí si s ňou zapózovali v štýle „ovládame tvoje cecky“. Zrak z nich nespustil ani režisér Simon Kinberg (pozdravujeme jeho manželku). Z toho vyplýva, že akokoľvek nešikovní ste, pokiaľ máte cecky, je to v pohode.

Krásna Jennifer

Nešikovná Jennifer

Sexuálne harašenie

Profesor X už sa zalizuje

Úchylný rejža

Herecké kolegyne boli jediné, ktoré sa jej nepozerali do výstrihu

X-Men crew

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk