Už žiadne fotky, vážení

pridal WonderWoman 11.5.2016 o 10:26


Odkázal Justin svojim fanúšikom.

Justin má svojich fanúšikov fakt veľmi rád a váži si ich podporu. Veď to nič, že už vďaka nim získal cenu za najlepšiu fanúšikovskú základňu. V marci sa im za to odvďačil tým, že zrušil všetky plánované aj neplánované stretnutia s fanúšikmi a teraz sa rozhodol pre ešte razantnejší krok. Zrušil všetky spoločné fotenia sa s fans na ulici. Na svoj Instagram včera pridal vyhlásenie, po ktorom určite všetky jeho fanynky s plačom zahodili telefóny o stenu s vedomím, že už ich nebudú v živote potrebovať. Vlastne už aj ich život stratil zmysel. A verte mi, že som na vlastné oči videla, ako sú ním dievčatá posadnuté. Stačí pár dielov Show Ellen Degeneres, kde fansky plačú od šťastia, keď ho stretnú a kde majú celú izbu polepenú jeho plagátmi. Choré… Ale späť k Justinovmu krutému oznamu.

„Ak sa stane, že ma niekde vonku uvidíte, vedzte, že sa nebudem fotiť. Končím s fotením sa. Dospelo to do bodu, kedy ma ľudia ani nepozdravia a neberú ma ako človeka. Cítim sa ako zviera v zoo a chcem si udržať svoj zdravý rozum. Uvedomujem si, že budú ľudia sklamaní, ale ja nikomu nedlhujem fotku. A ľudia, ktorí hovoria, že si kúpili môj album, vedzte, že ste dostali to, za čo ste si zaplatili. ALBUM! Nepíše sa na ňom drobným písmom, že kedykoľvek ma uvidíte, dostanete aj fotku.“ Tomu hovorím asertivita. Chápem síce, čo tým chce povedať a dokonca s ním vo svojej podstate aj súhlasím, ale nemyslím si, že je to voči jeho fanúšikom fér. Pre niekoho je fotka s ním dosiahnutie životného cieľa a on im to teraz zobral. A prirovnanie so zvieraťom v zoo si mohol odpustiť, po tom, ako sa s jedným takým sfetovaným zvieratkom zo zoo fotil… Po tomto asertívnom vyhlásení sa spokojne vybral do parku v Bostone kŕmiť veveričky a robiť si selfie. Lebo on sám sa môže fotiť koľko chce. A niektorí fanúšikovia si zrejme jeho oznam ešte nestihli prečítať, lebo si ho jedna radosť fotili a postovali na svoje sociálne siete. Nuž, Justin, fotenia sa asi ako celebrita nikdy nezbavíš…

Pre Ignáca zákaz fotenia neplatí

Kruté vyhlásenie

A ukľudňovanie sa v parku

Múdra veverička si od Justina nič nevezme

Ale tenisky mu asi spapala

„Fotiť sa môžem jedine ja sám“

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk