Už vieme, prečo Katie Holmes opustila Toma Cruisa

pridal kara 12.5.2016 o 19:36


Prezradil to otec lídra scientologickej cirkvi. 

Už sú to takmer štyri roky, odkedy Katie zbalila sebe a malej Suri kufre a ušla od Toma, zatiaľ čo on natáčal film ďaleko od domova. Vďaka tomuto jej odvážnemu kroku sa začalo viac hovoriť o zvrátených praktikách, predpisoch a zákazoch tejto „cirkvi“. Teraz sa pre DailyMail rozhodol prehovoriť otec lídra scientológov – Ron Miscavige. Ten so svojím synom Davidom nie je v kontakte od roku 2012. Vtedy si totiž dovolil niečo nemysliteľné – vystúpiť z cirkvi po 41 rokoch. A keďže pravidlá zakazujú kontakt členov s ľuďmi, ktorí odtiaľ vystúpili, nie je so svojimi deťmi v kontakte rovnako ako Tom so Suri.

Podľa Rona bol dôvod rozpadu tohto manželstva celkom jasný – Katie sa bála, že ak budú v tomto Suri naďalej vychovávať a ona by jedného dňa z cirkvi vystúpila, malá ju odreže zo svojho života a viac s ňou neprehovorí. „Nechcela vychovávať Suri ako scientologičku. Ak by to ak bolo, bola by tu reálna šanca, že by ju Suri jedného dňa musela odrezať zo svojho života. To isté sa stalo aj mne. Je to choré pravidlo, ktoré ničí ľuďom životy. Katie nechcela, aby sa jej to stalo, a tak odišla.“

A to isté sa stalo aj Nicole Kidman. S Tomom si počas manželstva adoptovali dve deti, s ktorými už viac nie je v kontakte. Jej adoptívna dcéra ju minulý rok ani nepozvala na svadbu, pritom sa obe v tom čase nachádzali v tom istom meste.

Tom je po Davidovi asi druhým najdôležitejším človekom v cirkvi a podľa Davidovho otca Rona je Tom presvedčený o tom, že David je najduchovnejším človekom na tejto planéte a že je nesmrteľnou bytosťou, ktorá sa tu pohybuje v ľudskom tele. Najradšej by som Tomovi odporučila psychiatra, ale scientológia psychológov a ani psychiatrov neuznáva. S týmto mala Katie problém tiež, keďže jej otec bol psychológ. Poslednou kvapkou pre Katie malo byť to, keď sa k nim do domu nasťahovala banda scientológov, aby slúžili Tomovi a plnili mu každé jeho želanie.

Ron si aj zaspomínal na časy, kedy sa Tom a Katie dali dokopy. Jeho slová potvrdili to, o čom sa už roky šepká – na jeho novú ženu bol scientológmi zorganizovaný konkurz. A ja vám dám jednu radu – keď sa ocitnete na konkurze na manželku, ktorý organizuje nejaká cirkev, utekajte o život.

Tom a Katie kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk