A je koniec

pridal WonderWoman 12.5.2016 o 13:38


A tentokrát vraj definitívne.

Ja viem, že krásny a obľúbený párik Kylie Jenner a rapper Tyga sa už raz rozišli, ale teraz to vyzerá, že spolu nadobro skončili. Blac Chyna si podľa mňa spokojne mädlí ruky, lebo jej plán s názvom Pomsta Kardashiankam zatiaľ dokonale vychádza. Krok číslo jeden: začať si s tučným problémovým bratom – splnené. Krok číslo dva: dokopať ho k zásnubám – splnené. Krok číslo tri: nechať sa ním nabúchať: extrémne rýchlo splnené. Dosiahnuť rozchod otca svojho prvého dieťaťa so zlodejkou chlapov a najmladšou Kardashiankou – splnené. Tá odporná ženská si musí doma krochkať blahom.

Podľa zdrojov TMZ sa Kylie s Tygom rozhádali tesne pred Met Gala, takže to vysvetľuje, prečo neprišli spolu. Dôvodom vraj bolo to, že nebyť slávnej Kylie, Tyga by sa nikdy k pozvánke na Met Gala nedostal. Vraj bola naštvaná sama na seba, že nemala dostatok prezieravosti a nespravila z Tygu nežiadúcu osobu. Podľa jej názoru sa neprávom dostal do vyšších kruhov. Takže toto má byť dôvod ich rozchodu. Má vôbec zmysel to nejako komentovať? Nemá…

Zbohom, holúbkovia, navždy zbohom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk