Leonardo DiCaprio má ďalšiu blonďavú modelku

pridal kara 14.5.2016 o 16:59


Už to tuším aj prestáva byť smiešne.

Jedna vec je mať svoj typ a druhá randiť len s blonďavými mladými modelkami. Celé roky, jedna za druhou, všetky ako cez kopírák. Začínam upodozrievať modelingovú agentúru Elite z toho, že organizujú konkurzy na Leovu frajerku rovnako ako scientológovia organizovali Tomovi Cruisovi. Chvíľu som sa normálne pozastavila nad tým, že nielen Leo je divný, ale aj tie baby. Ale vzhľadom na kariérny postup Leovej poslednej frajerky Kelly Rohrbach, ktorá bola pred vzťahom s ním viacmenej neznáma a teraz natáča film s The Rockom a Zacom Efronom, povedala si asi Leova najnovšia frajerka, že byť len ďalšou blonďavou modelkou v poradí jej nevadí.

Leo si najnovšie vyhliadol Poľku Elu Kawalec, ktorá modelkuje v Miami. Nikde sa mi nepodarilo vypátrať jej vek, no dovolím si odhadovať, že má rovnako ako jeho predošlé dve frajerky len pár rokov po dvadsiatke. Leonardo ju svetu predviedol vo štvrtok v New Yorku, kam sa vybrali bicyklovať a najesť sa. Mimochodom, na tých istých bicykloch bol odfotený prvýkrát aj s predošlou modelkou Kelly Rohrbach.

Leo a Ela

Ela







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk