Henry Cavill je skutočne muž z ocele

pridal WonderWoman 15.5.2016 o 20:11


Chladnokrvne odkopol svoju kedysi vysmiatu frajerku.

Chúďa dievča už sa neusmieva, zostali jej len oči pre plač. Veď ktorá by neplakala, keby ju po necelom roku intenzívneho vzťahu pustil k vode sám veľký Superman? Dobre, ja by som neplakala, ale ja kopem za iný tím (má v logu netopiera). Mladučká Tara King však bola až po uši zaľúbená do Henryho, ktorého označila za lásku svojho života. A v devätnástich rokoch o tom určite bola skalopevne presvedčená.

Kruťasa Henryho ale prestalo baviť pojedať mladé mäsko. Povedal Tare, že môžu zostať priatelia, ale je medzi nimi koniec. Dokonca ju pozval na svoju nedávnu narodeninovú oslavu a ona chúďa v nádeji, že to znamená návrat do jeho postele náruče to pozvanie prijala. Zdroj, ktorý o ich rozchode porozprával pre dnešné vydanie The Sun prezradil, že to celé bolo pre Taru veľmi ťažké. Niet sa čo diviť, keď to bol rozchod zo dňa na deň. Ešte dva mesiace dozadu sa Henry rozplýval, aká je Tara úžasná a ako tu pre neho vždy je, keď ju potrebuje. „Ochraňuje ma a je tu vždy, keď sa trápim. Je tu, keď potrebujem, aby sa o mňa niekto postaral a svet je príliš ťažký. Ona zo mňa potom tú ťarchu s radosťou sníme a uistí sa, že som v poriadku.“ Nuž, toto bolo pred dvoma mesiacmi. Henry sa už asi za ten čas naučil postarať o seba sám a bremeno sveta ho už neťaží. Naopak Tara sa teraz niekde utápa v žiali, púšťa si dokola Batman vs Superman a vyjedá kilovú zmrzlinu. Snáď sa z toho čoskoro vyplače.

Tu si Henry povedal, že to s ňou skúsi

Prvé spokojné mesiace

Tu už Tara v duchu plánovala svadbu

„Rozchádzam sa s tebou!“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk