Cecky v modrom na pondelok

pridal Lilinka 16.5.2016 o 11:35


Alias Jessica Simpson s manželom na romantickej večeri.

Jessica Simpson je speváčka, ak by ste náhodou zabudli. V poslednej dobe je však známa skôr tým, že má cecky, ktoré odpútajú vašu pozornosť natoľko, že zabudnete, aké má táto žena povolanie. Jessica sa vybrala vyvenčiť svoje bujné vnady, ktoré vyzerali, že sa jej každú chvíľu vyvalia z výstrihu. Na(ne)šťastie sa nič nevyvalilo. To však ani nebolo treba, pretože Jessica svojim ceckom dáva naozaj voľnosť. Miestami až prílišnú. Pokiaľ sa teda nejedná o pár čísiel menšie plavky ako minule. Tentokrát sa ich pokúsila napchať do naozaj štetkovských modrých šiat s rozparkom až do neba. S manželom Ericom Johnsonom sa vybrali na romantickú večeru v Beverly Hills 902 10 (Vždy keď počujem Beverly Hills, tak mi pár minút nekompromisne znie v hlave zvučka známeho seriálu). Pretože pre Jessicu je romantika vo vzťahu veľmi dôležitá. V nedávnom interview pre People Magazine sa vyňadrila:

„Myslím, že tajomstvo krásneho a láskyplného manželstva je bozkávanie. Nezabúdajte sa bozkávať.“ 

To by bol fajn výrok na jej pomery. No hoci je pre Jessicu dôležité bozkávanie sa, nedá sa to povedať o jej ústnej hygiene.U Ellen DeGeneres sa prizanala, že si neumýva zuby každý deň, lebo neznáša pocit príliš hladkých zubov. To musí byť skvelé bozkávanie sa. Asi ako ráno po opici.

Milí pikoškári, nezabúdajte sa bozkávať. A hlavne si nezabúdajte umývať zuby.

Aha zlatko! Zubné pasty s 50% zľavou.

Ak nechcete vyzerať ako štetka, treba si odhaliť buď cecky, alebo nohy. To ale v Hollywoode neplatí.

Jessica a jej výrok o neumývaní zubov o 5:44.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk