Všetko najlepšie, Megan Fox!

pridal kara 17.5.2016 o 17:05


Megan Fox včera oslávila tridsiatku.

Žiadne veľkolepé oslavy na štýl Lady Gagy sa ale nekonali. Megan strávila svoje včerajšie okrúhle narodeniny v legínach, košeli a žabkách, v ktorých sa cez deň sama vybrala najesť sa do vegánskej reštiky Cafe Gratitude v Los Angeles. Doma sa ale predsa len troška oslavovalo, pretože podľa blízkych zdrojov jej Brian nachystal hneď niekoľko darčekov. „Brian ju na jej narodeniny rozmaznával hneď niekoľkými dobre premyslenými darčekmi.“ Brian sa evidentne snaží zo všetkých síl, aby sa ich vzťah opäť vrátil do starých koľají.

Megan si zo svojho veku vrásky nerobí, podľa blízkeho zdroja sa teší. Pred pár mesiacmi povedala u Ellen, že je to zvláštne, pretože keď je človek veľmi mladý, tridsiatnici mu pripadajú strašne starí, no teraz v tom rozdiel nevidí a cíti sa stále rovnako.

Od blízkeho zdroja sme dostali aj tehotenský update – Megan sa vraj cíti dobre, snaží sa zdravo jesť a cvičí. Pohlavie bábätka už vraj vedia a ja tipujem opäť chlapca.

30 ročná Megan včera v Los Angeles

Oslavovať tridsiatimi sviečkami na torte je nuda. Oslávme radšej tridsiatimi gifkami, na ktorých je naša obľúbená Megan v pohybe.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk