Courtney Stodden je tehotná

pridal kara 17.5.2016 o 9:23


Courtney a Doug čakajú svojho prvého spoločného potomka.

Pretože pridrbaných ľudí nie je na svete nikdy dosť, tak sa rozhodli splodiť spolu dieťa. Síce mu veľmi držím palce, aby bolo normálne, no keď bude vyrastať s týmito dvoma ako rodičmi, mám vážne pochybnosti. Musím konštatovať, že naše deti sa pri čítaní pikošiek rozhodne nudiť nebudú, ďalšia generácia týchto zbytočne slávnych ľudí bude určite plniť stránky bulváru rovnako ako ich rodičia.

Courtney potvrdila včera tehotenstvo hneď niekoľkým médiám. Je len v štvrtom týždni tehotenstva a vraj to neplánovali oznámiť tak skoro, prečo to ale nakoniec urobili už nepovedala. Nepripadá mi z týchto správ nejaká strašne natešená, ale je to asi preto, že údajne momentálne prežíva veľký stres, za ktorý zrejme môže jej mama.

„Mám zmiešané pocity. Zažívam teraz veľa stresu a veľa emócií spojených so životom, úspechmi a pádmi. S Dougom sme neplánovali oznámiť to tak skoro. Som len v štvrtom týždni tehotenstva. Ale niektoré veci neviete ovplyvniť.“

Dodala ešte, že bábätko plánované nebolo: „Nebolo to plánované tehotenstvo. Ale taký je život.“

Ako správny konšpiračný teoretik a autor bulvárnych článkov si ale nemôžem odpustiť vypustiť do sveta špekuláciu o tom, že Courtney možno vôbec tehotná nie je, len chce byť zas zaujímavá a chce aby sa o nej písalo, a vzhľadom na skoré štádium jej tehotenstva by pre ňu teoreticky vôbec nebol problém predstierať, že o dieťa prišla. Asi si budeme musieť počkať a až časom sa dozvieme, ako to je naozaj. Ak ale Courtney skutočne tehotná je, tak bábätku želám naozaj pevné nervy, veľa vnútornej sily a aby padlo poriadne ďaleko od stromu – aspoň tak ďaleko, ako ďaleko sú od seba Courtneyine cecky.

budúci rodičia Doug a Courtney







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk