Courtney Stodden obnovila manželské sľuby

pridal WonderWoman 30.5.2016 o 16:03


1

Lebo od prvej svadby ubehlo už päť rokov.


A to slovíčko ´už´ päť rokov myslím samozrejme ironicky. Väčšinou si ľudia obnovujú manželské sľuby po desiatich, dvadsiatich, päťdesiatich rokoch… ale Courtney a jej o 34 rokov starší manžel Doug proste musia byť výnimoční. A tak sa len pár dní po oznámení tehotenstva rozhodli, že si opäť povedia svoje áno. Aké romantické…

Minulý víkend sa teda Doug hodil do obleku, Courtney narvala svoje hnusné obrie cecky do svadobných šiat a šup ruka v ruke do Los Angeles, rovno pred nápis HOLLYWOOD. Takto pred piatimi rokmi by sme to vo photoshope zmenili na nápis PEDOFIL, ale keďže Courtney je už plnoletá, nebolo by to fér. Okrem toho, už pred piatimi rokmi vyzerala na 30, takže čo mu budeme krivdiť, chudákovi. Nadšenú dvojicu oddával ich rodinný priateľ Ruba Wilson, ktorý je mimochodom len o rok starší od Courtney, čo by vysvetľovalo, prečo mal z celého obradu takú srandu. Courtney však dlho úsmev na perách nevydržal a radosť z obnoveného manželského sľubu vystriedala depresia.

Len dva dni po obrade zavesila na svoj Instagram fotku, ktorú má snáď každý z nás po prežúrovanej noci. Courtney na nej má hlavu opretú o záchodovú misu a vyzerá ako v poslednom ťažení. Ranné nevoľnosti skrátka asi nebudú nič pre ňu. Pre Us Weekly sa vyjadrila, že trpí depresiou, ktorá ovplyvňuje jej chuť do jedla, spánok a celkový pohľad na život. Striedajú sa u nej pocity beznádeje s absolútnou eufóriou a všetky tieto úplne normálne tehotenské nálady ju privádzajú do depky. Čo na to povedať? Vydrž, Courtney, už iba necelých osem mesiacov!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Niet nad rannú nevoľnosť

14

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk