Demi Lovato a Wilmer Valderrama sa rozišli

pridal kara 4.6.2016 o 19:19


demi-lovato-wilmer-valderrama-breakup-what-went-wrong-pp-

Po šiestich spoločných rokoch sa rozhodli, že ako priateľom im to funguje lepšie.

Po veľkom baby boome sa roztrhlo vrece s rozchodmi – Taylor a Calvin, Gigi a Zayn a na rozlúčku si zamávali aj Demi a Wilmer. A ja musím povedať, že ma to vôbec neprekvapilo.

Títo dvaja sa dali dokopy keď mala Demi len 17 rokov a Wilmer 30. Takže keď označujeme za úchyla Tygu, rovnaký meter musíme použiť aj na Wilmera. Vlastne dvakrát taký dlhý meter, pretože vekový rozdiel je dvakrát väčší ako pri Kylie a Tygovi. A presne kvôli tomuto som ich nikdy nedokázala brať nejako vážne.

A keď Demi začala počas posledných mesiacov vo všetkých rozhovoroch ospevovať Wilmera ako toho najúžasnejšieho chlapa, tak trocha som čakala, že čoskoro príde rozchod. Veď to je taká celebritná klasika. Najprv porozprávajú o tom, čo všetko ich vzťah posilnilo, potom o tom, ako požehnane sa cítia, že sa majú vo svojich životoch, a potom sa rozídu.

Blízke zdroje zatiaľ mlčia, snáď sa čoskoro rozrozprávajú, nech si aspoň v Čo týždeň dal povieme, kde nastal medzi týmito dvoma problém, no zatiaľ máme oficiálne oznámenie z Deminho instagramu: „Po šiestich úžasných rokoch plných lásky sme sa rozhodli, že ukončíme náš vzťah. Bolo to pre oboch nesmierne náročné rozhodnutie, ale uvedomili sme si, že nám to klape viac ako najlepším priateľom. Navždy sa budeme podporovať. Ďakujeme všetkým za podporu počas rokov. S láskou, Wilmer & Demi.“ 

Demi & Wilmer

dd-db30db5e-c77e-4db0-9df8-ba83153c57b4

demi-lovato-wilmer-valderrama-backstage-zoom-e3618fca-8e84-4c89-911f-36d8c7c8b39b
reg_1024.Wilmer.DemiL.mh.021413

attends the 2015 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22,  2015 in Los Angeles,  California.

wilmer-valderrama-demi-lovato-love-81815-lead







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk