Platinové celebrity

pridal Lilinka 5.6.2016 o 20:25



Farbou leta 2016 je platinová blond.

Kto iný by nám odprezentoval najnovšie vlasové trendy lepšie ako celebrity. Vybrala som pre vás pár blonďavých hláv, ktoré podľahli. Hoci neviem, kde vznikol nápad, že farbou leta by mala byť tá najperoxidovejšia peroxidová (keďže som brunetka a blond nikdy nebudem), no v Hollywoode sa to pomaly mení na záplavu bielych kečiek. Kam sa človek pozrie, tam svieti nejaká hlava. Niekomu sa to hodí, niekomu nie. Who cares? Aj tak si to na hlavu všetci nakydajú.

Ak sa aj vy, milí pikoškári, chystáte držať krok s týmto peroxidovým trendom, chcem vám dať dobrú radu: Zverte sa do rúk odborníka. Prechod na blond (najmä z tmavších vlasov) by po domácky nemusel dopadnúť práve najlepšie. Sama som sa pred pár rokmi pokúšala. Výsledok bol, že som dve hodiny srdcervúco revala pred zrkadlom. Pretože som vyzerala ako kuriatko. To najžiarivejšie a zároveň najnešťastnejšie kuriatko pod slnkom. Raz darmo. Najväčším učiteľom je sám život. Doteraz si pamätám názov odtieňa. Takže keď počujem niekde výraz „škandinávska blond“ reflexne ma strasie a prejdem si rukou vo vlasoch. Nezostal mi v ruke žiadny chumáč. Už je to preč. Ak vám nestačí moja odstrašujúca skúsenosť, tak som vám na konci článku dala ešte jeden príklad, ako to môže dopadnúť, keď budete chcieť byť pekné, ale ste žgrlavé.

Gaga

Gwen

Jennifer

Naomi

Taylor

Miley

Kristen

A odstrašujúci príklad starej kurvy tranzvestitu Peta Burnsa. No aj ten vyzerá lepšie ako som vyzerala ja.

Pete (ešte ako brunet a s minimom plastík) a jeho notoricky známy hit You spin me round. Ak nevydržíte pozerať, tak refrén začína po prvej minúte ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk