Podnikateľky Kendall a Kylie

pridal kara 9.6.2016 o 20:41


0

Kendall a Kylie predstavujú svoju vlastnú kolekciu plaviek.

Najmladšie sestry z klanu Kardashianiek sa obracajú, aby biedu netreli. Treba predsa zarobiť ďalší miliónik. A tak prišli s nápadom navrhnúť svoju vlastnú kolekciu plaviek. Tá má názov Kendall + Kylie Swim a dnes sa spustil jej predaj v sieťach predajní Topshop. Vybrať si môžete z 37 kúskov, medzi ktorými nájdete nielen bikiny, ale aj jednodielne plavky. Ceny sa pohybujú od 35 do 85 dolárov.

Kylie ale podniká aj na vlastnú päsť. Jej slávna značka rúžov Kylie Lip Kit sa od zajtra rozšíri o nový odtieň. Kylie vraj načúva svojim fanúšikom, a preto sa rozhodla vybrať odtieň, ktorý od nej najviac na sociálnych sieťach pýtali – nový rúž bude v čiernej farbe. Kylie pridala na svoj Instagram aj fotky, na ktorých nám tento nový odtieň ukazuje na svojich perách. Hovorí sa síce, že čierna zoštíhľuje, no tie jej napichané klobásové pery to vôbec nezoštíhlilo. Na instagrame ešte stihla pochváliť samú seba, že jej 16 ročné ja by na ňu bolo hrdé. Však čo, pochváliť sa treba, nič to, že s reálnou tvorbou týchto produktov nemajú nič spoločné.

Kendall + Kylie Swim

1

1a

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

nový odtieň Kylie Lip Kit

14

15

16

Takto to vyzeralo na fotení pre Topshop:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk