Gigi a Zayn sú opäť spolu

pridal WonderWoman 11.6.2016 o 9:16


c

Gigi sa Zayna drží ako kliešť.

Len pred týždňom potvrdil magazín E! News rozchod Gigi a Zayna a títo dvaja už sú zase spolu. Blízky zdroj teda neklamal keď tvrdil, že sa k sebe môžu hocikedy vrátiť. Tak, ako to urobili už niekoľkokrát predtým. Údajne sú spolu už od utorka a stihli spolu zoznámiť aj svoje rodiny. Podľa zdroja, ktorý tentokrát utekal do redakcie Us Weekly, sa však môžu opäť z hodiny na hodinu rozísť. Sú skrátka obaja príliš nezrelí na vážny vzťah a majú príliš rozdielne povahy. Zatiaľ čo Zayn chce tráviť čas doma, Gigi miluje byť na výslní. Ona miluje pozornosť, on ju nenávidí. Ona je extrovert a Zayn zase introvert, tak to aspoň tvrdí ich spoločný priateľ, ktorý nepozná slovo diskrétnosť.

Napriek ich povahovej nekompatibilite včera spoločne odchádzali z Giginho bytu v New Yorku a bola na neho zavesená ako kliešť. Vidno, kto z nich dvoch je viac majetnícky. Čudujem sa, že Gigi vôbec nechala akčnú fanynku, aby si so Zaynom spravila rýchlu selfie. Len čo nasadli do pristavenej limuzíny, začali sa o niečom veselo zhovárať a nebyť toho, že mali na očiach slnečné okuliare tak poviem, že si zamilovane hľadeli do očí. Nuž, zvláštny to vzťah, ale keď ich toto večné rozchádzanie a schádzanie baví, tak nech sa páči. Aspoň máme o čom písať.

1

2

3

4

5

7

8

Aj ich nutelly sú opäť spolu9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk