Miley na rande s Liamom a snubákom

pridal WonderWoman 15.6.2016 o 21:42


co

Vysmiata ako slniečko.

Vyzerá to tak, že Miley tá svadba nakoniec predsa len vyjde. Po tom, ako od januára nosila pôvodný snubák od Liama, následne Liam poprel, že sú znovu zasnúbení a tak si ho na veľa dala dole, opäť si ho nastokla na prst a hrdo si s ním vykračuje po svete. Aj blízke zdroje z ich okolia šíria informácie, že jej vysnená letná svadba bude a to v Liamovej rodnej Austrálii. Obaja predsa milujú zvieratká a tak im nebude vadiť, že medzi svadobnými hosťami budú aj klokany a svadobný závoj pre Miley utkajú jedovaté pavúky.

Ak teda Miley s Liamom skutočne plánujú svoj veľký deň, v utorok večer určite preberali svadobné prípravy na večeri v Soho House na Manhattane, na ktorú sa spoločne vybrali. A Miley otŕčala veľký snubák na všetky strany. Ja som veľmi rada, že sa znormalizovala a prestala sa obliekať do pičoreziek, plienok a chodiť hore bez s nálepkami na bradavkách. Ale bola by som ešte radšej, keby sa konečne začala obliekať aj ako normálna žena do šiat, úzkych jeansov, alebo hocičoho, pri čom sa módna polícia nezačne nervózne triasť. Ako napríklad na tomto rande. Prečo si proste namiesto adidas šlapiek neobula Conversky? Prečo si musela dať široké voľné nohavice, ktoré vyzerajú ako antistresové omaľovánky? Ja viem, že to sú nepodstatné veci a že na vzhľade nezáleží (tak sa aspoň bijú do pŕs všetci pokrytci), ale nebola by po Liamovom boku krajšia v niečom inom? V tom jej outfite by som šla maximálne venčiť psa, aj to len na pár minút za dom. Som teda zvedavá, v čom sa bude (ak sa bude) vydávať, lebo ako nevesta jednoducho musí byť krásna. Musí.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk