Kim Kardashian na titulke GQ magazínu

pridal WonderWoman 16.6.2016 o 19:15


01

A ukázala, samozrejme, aj cecky.

To by predsa nebola Kim, keby opäť raz celému svetu neotrčila cecky a svoju obrovitánsku riť. Z júlovej titulky magazínu GQ na nás uhrančivo hľadí a svoje dávno nie intímne partie si zakrýva koženým kabátom. Zakázali jej vybafnúť na nás cecky už na titulke, takže si musela počkať na to, ako sa k nim ľudia dolistujú. V našom online prípade preklikajú. Ale našiel sa aj človek, ktorý nemusel čakať na fotenie, ani na výslednú verziu vytlačeného magazínu. Ten človek mal tú česť omakať si Kimine cecky naživo. A tým človekom bola redaktorka, ktorá s Kim robila interview. Medzi iným sa jej totiž pýtala aj na to, aké sú jej prsia a či sú mäkké (úchylná lesba) a Kim jej navrhla, že si ich môže chytiť. A ona si chytila. Určite to bol zážitok na celý život. Okrem oblapávania ceckov ale Kim aj vyspovedala a niečo z jej výplodov vám prinášame. Ale aj tak sa už dávno preklikávate galériou.

… o jej ceckoch:

„Karol hovorí, že mojim prsiam sa nedostáva toľko ocenenia, ako by si zaslúžili.“

… o Robovi a Chyne:

„Všetci ho podporujeme. Rozhodne vidíme, že môj brat je šťastný, uzdravuje sa, a čokoľvek ho tam dostane, urobí nás to za neho šťastnými. Chyna je milé dievča a myslím si, že všetci máme toho tak veľa, čo sa deje v našich životoch, že len chceme, aby bol môj brat šťastný. Že sa udialo tak veľa šialených vecí? Áno. Myslím si, že ľudia chcú mať pocit, že sme sa tým všetci zaoberali a chceli sme viesť ten šialený boj, ale nie je to tak. Myslím si, že dráma nás prirodzene sprevádza.“

… o tom, že Karol rapuje o sexe s inými ženami:

„Vôbec mi to nevadí. Väčšinou sedím v štúdiu keď to píše. Nie som urazená.“

01

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk