Utrpenie nakazeného Charlieho

pridal WonderWoman 17.6.2016 o 14:13


co

Uvedomil si totiž desivú vec.

A to, že nemá šancu zašukať si ani len v ženskom väzení. Odkedy sa v novembri minulého roku verejne priznal, že je HIV pozitívny, prestal vraj randiť a začal sa sústrediť len na rodinu. Ubehlo už však niekoľko mesiacov a nebol by to Charlie, keby nezačal mať opäť chuť na sex. Tak o tom začal rozmýšľať a uvedomil si, že jeho šance sú mizerné. Rozhodol sa teda aspoň podporiť dobrú vec a propagovať úplne novú značku kondómov s názvom Lelo Lex, ktorá včera usporiadala novinársku konferenciu v Londýne.

Nemal vôbec problém postaviť sa za mikrofón a rozprávať o svojom súkromí a aktuálnych problémoch v sexuálnom živote. „Momentálne nerandím, trávim veľa času so svojou rodinou. V tejto chvíli by som neuspel ani v ženskom väzení s hŕbou kondómov. Nie je to práve najlepší spôsob, ako začať konverzáciu: Čauko, mám HIV, nemáš večer čas?“

Humor ho síce neopúšťa, ale je si vedomý vážnosti tohto ochorenia a toho, že preberá plnú zodpovednosť za svoje prípadné sexuálne partnerky. „Je to to, čo to je a nechcem to nijak zľahčovať. Už to viac nie je o mojich záujmoch a o mojej pochabosti, je to o ďalšej osobe. Je to o tom ochraňovať ich a byť otvorený a zodpovedný.“ Treba tiež vyzdvihnúť fakt, že svoju chorobu využíva na to, aby šíril povedomie o prevencii a bezpečnom sexe. Preto aj propaguje kondómy, logicky.

Usmievam sa, lebo propagujem kondómy

1

Dpč, veď ja si ani v ženskej base nezašukám!2

Takto do seba kopem panáky 4

Že som mal používať kondómy?5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk