Suri a Jackie Kennedy

pridal WonderWoman 19.6.2016 o 20:13


co

Čo jej to tam šepká do uška?

Suri samozrejme nerobí spoločnosť Jackie Kennedy (ako by aj mohla?), ale jej mama Katie, ktorá postavu Jackie stvárňuje v pripravovanej dráme s názvom The Kennedys: After Camelot. Je to pokračovanie krátkeho seriálu z roku 2011 – The Kennedys, kde Katie tak isto hrala. Jackie už je tu vydatá za svojho druhého manžela Onassisa, ktorého stvárňuje Alexander Siddig a rolu jej brata Teda si strihol obľúbený Chandler z Priateľov, čiže Matthew Perry.

No a na pľace samozrejme nemohla chýbať ani malá Suri. Keďže už vyše 1000 dní má vo svojom živote len mamu, zvykla si chodiť všade s ňou. A je vidieť, že si to užíva. Počas natáčania si veselo štebotala s Katie, naháňala sa po pláži, lízala zmrzlinu a sledovala, ako má vyzerať normálny vzťah dvoch manželov. Vďaka šialeným scientologickým pravidlám a ešte šialenejšiemu otcovi Tomovi nemala veľmi možnosť vidieť fungujúcu rodinu a tak mohla aspoň na pľace sledovať, ako sa jej mama so svojim filmovým manželom láskyplne objíma, s úsmevom šantí po pláži a vymieňa si s ním nežné bozky. Je to síce iba hrané, ale snáď to Suri presvedčí o tom, že nie každý chlap je cirkevný fanatik, ktorý sa dobrovoľne rozhodne nevidieť svoje dieťa vyrastať. Ešteže má svoju milujúcu mamu Katie.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Zostarnutý Chandler ??

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk