Kristen Stewart predstavila frajerku otcovi

pridal WonderWoman 20.6.2016 o 20:28


cov

Asi je to už vážne.

Kristen sa vrátila k svojej starej láske Alicii pred vyše mesiacom a odvtedy sú nerozlučné. Ak by si nedala v marci prestávku s francúzskou speváčkou Soko, boli by spolu s Aliciou oficiálne už rok. A zrejme aj to bol dôvod, prečo sa Kristen rozhodla predstaviť svoju škaredú frajerku svojmu otcovi. A to dokonca na Deň otcov.

V nedeľu navštívili Kristeninho otca Johna v Studio City v Californii. Tento párik si zrejme každé ráno spoločne vyberá oblečenie, keďže skoro vždy vyzerajú ako cez kopirák. Aj tentokrát mali obe šiltovky, tričká s krátkym rukávom, gate vyhrnuté nad kotníkmi a tenisky naboso. Pre dobro tatka Johna verím, že sa u neho nevyzuli. Ak sa tak nestalo a stretnutie prebehlo v pohode, je možné, že si tatko John spravil na frajerku svojej dcéry rovnaký názor, ako jej mama. Tá ich vzťah od začiatku podporovala a vyhlásila, že Alicia je rozkošné dievča a páči sa jej. Johnovi zas ako televíznemu producentovi môže imponovať fakt, že Alicia je úspešná v oblasti tvorby vizuálnych efektov a pracovala napríklad aj na klipoch Maroon 5, Alicie Keys a Keshi. Ešte by mohla vykúzliť zopár vizuálnych efektov na svojej tvári a boli by sme spoko.

1

2

3

Kristen s tatkom Johnom

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk