Rosie Huntington-Whiteley v novej Bulgari kampani

pridal WonderWoman 23.6.2016 o 7:00


covv

Krásna ako vždy.

Rosie je také krásne slušné neškandalózne žieňa. Tíško si žije svoj život po boku Kuriéra Jasona Stathama, vyhráva rebríčky najsexy žien, a modelkuje. Dobre, na svoje nedávne narodeniny sa trošku pripila, ale povedzme si to narovinu: väčšina z nás sa „troška“ pripije každý piatok. A ani nemusí mať nikto narodeniny.

Najnovšie sa stala tvárou kampane pre značku Bulgari, ktorá vyšla v rámci nadchádzajúcej jesennej a zimnej kolekcie. Na fotkách je ako inak krásna a prezradila, v čom spočíva tajomstvo jej dokonalej figúry. Samozrejme, že v cvičení. „Aby som sa udržala motivovaná, zistila som, že čo skutočne pomáha, je striedanie cvičení a kombinovanie intervalov. Rada kombinujem pilates so zábavnými tanečnými kurzami.“ Okrem cvičenia sa ale aj rada zdravo naje. „Nikdy nevynechám jedlo na úkor zníženia kalórií. Raňajky sú pre mňa veľmi dôležité a pripravia ma na celý deň. Som skutočný labužník, ale keď som doma, skúšam variť veľmi výživné, organické a základné jedlá, a keď som vonku, užijem si to, ale snažím sa vyberať si zdravé alternatívy.“ Takže, dámy, ak chceme byť zdravé a krásne ako Rosie, musíme cvičiť, variť si bio jedlá a žiaden mekáč! Mekáč je smŕŕť.

 

1

2

3

4

5

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk