Kapitán Amerika má frajerku

pridal WonderWoman 25.6.2016 o 21:58


cov

Konečne.

Kapitán Amerika alias Chris Evans bol už dosť dlho odkázaný na svoju pravačku. Naposledy oficiálne randil s Lily Collins, ktorá to s ním však vydržala až dva mesiace a v máji minulého roka sa rozišli. Takže skoro rok zohrieval Chrisovu posteľ len obrovský avengerský štít namiesto ženy z mäsa a kostí. To sa však našťastie (pre Chrisa) zmenilo a jeho posteľ už zohrieva komička Jenny Slate.

Jenny je od Chrisa o rok mladšia (má 34), venuje sa herectvu, dabovaniu a teraz už aj Chrisovi. Naposledy dabovala rozprávku The Secret Life Of Pets, na ktorú sa chystám a Chris ju prišiel podporiť na dnešnú premiéru filmu v New Yorku. Dvojica sa zoznámila minulý rok v októbri, pri natáčaní filmu Gifted. Minulý mesiac obaja vystupovali u Anny Farris a rozplývali sa jeden nad druhým. Jenny priznala, že si myslela, že bude ťažké vybudovať si spojenie s fešákom ako je Chris, ale potom ho stretla a zistila, aký je skvelý. Pred ich stretnutím mala trochu strach a nevedela, čo má očakávať od veľkého muža s veľkými svalmi, ktorý je navyše Kapitán Amerika. Ale po prvej noci, čo si spolu vyšli von zistila, že by s ním mohla byť vonku aj 90 hodín. Chris to cíti rovnako a povedal,   že mal pocit, akoby sa poznali už oveľa dlhšie a sú ako rovnaké zviera. Zaujímavé je, že pred týždňom magazín Us Weekly zverejnil informáciu, že Jenny a jej manžel  Dean Fleischer-Camp sa po štyroch rokoch rozvádzajú. Zatiaľ to ani jeden z nich nepotvrdil, iba zdroj z ich okolia sa nechal počuť, že nešlo o žiaden škaredý rozchod. Ktovie, či v tom mal Chris prsty a či ho Jenny nekopne po pár mesiacoch do riti ako naposledy Lilly. Snáď nie.

1

2

3

Jenny so svojimi 2 neterkami a synovcov4

Chris so synovcami5







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk