Karol v posteli s Taylor Swift

pridal WonderWoman 26.6.2016 o 21:27


1

A ďalšími desiatimi celebritami.

Tak toto si môže dovoliť iba Karol, nikto iný. Veď už aj vykrikuje do sveta, či sa s ním bude niekto súdiť. V piatok mal premiéru klip k jeho piesni Famous, kvôli ktorej vznikol konflikt s Taylor. A akoby nestačilo, že rapuje o tom, ako ju (štetku) spravil slávnou, teraz s jej voskovou podobizňou ešte aj zdieľa jednu posteľ. Taylor ale nie je jediná, kto nahý spí v Karolovej posteli. Spolu s ňou sú tam George Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Kim, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner a Bill Cosby. Samozrejme, že nikto z nich nie je z mäsa a kostí, sú to voskové figuríny vytvárajúce súsošie, lebo Karol samozrejme nie je žiaden narušený úchylný psychopat, ale umelec. Umelcom sa aj inšpiroval, konkrétne Vincentom Desideriom, ktorý namaľoval obraz s názvom Sleep.

Samotný videoklip neviem popísať iným slovom ako creepy. Má 8 minút a 49 sekúnd, počas ktorých kamera pomaly a zblízka kĺže po jednotlivých nahých telách spiacich celebrít, z toho vyše 6 minút v úplnom tichu. Keď si predstavím, že som jedna z nich a pozerám sa na zábery svojej nahej voskovej dvojníčky, asi by ma drblo. Najskôr som sa snažila pochopiť tento Karolov počin z umeleckej stránky a analyzovať ho, ale vzdala som to. Nechávam to na vás, aby ste sa pokúsili vysvetliť, čo chcel týmto voyeristickým klipom básnik Karol povedať. Ale pred spaním to neodporúčam pozerať, fakt je to nepríjemný vizuálny zážitok.

 

1

2

Obraz Sleep

SLEEP4_zwty9m

Barbie súsošie

5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk