Poďme si povedať niečo o sexe

pridal WonderWoman 29.6.2016 o 17:57


cov

Konkrétne o sexe manželov Tatumovcov.

Channing a Jenna sú môj najobľúbenejší hollywoodsky párik. Sú spolu už desať rokov a napriek tomu z nich mám pocit, ako keby boli do seba rovnako zamilovaní ako pred rokmi. Páči sa mi ich spôsob života, páči sa mi, čo postujú na Facebook (áno, sledujem ich tam, a čo?)  a páči sa mi, že sú spolu. Vnímam ich ako dôkaz toho, že pravá láska naozaj existuje a ešte k tomu na tak skazenom a hnusnom mieste, ako je showbiznis. Ale dosť o mojich sympatiách k týmto dvom sexy ľuďom. Chcela som predsa hovoriť o sexe. Ten je totiž veľmi dôležitý pre správne fungovanie partnerského vzťahu a už je jasné, prečo to Channingovi a Jenne tak klape.

Channing totiž nedávno porozprával o tom, aký je ich sexuálny život. „Ja a sex sme kamaráti. Sme zvieratá. Nie je to prostriedok. Je to niečo, čo obohatí váš život. Je to jeden z najjasnejších spôsobov, ako komunikujeme, zredukuje to veci na úplne pôvodnú úroveň. Vďaka tomu vieme, že je tu niečo, o čom sa musíme porozprávať, čo musíme vyriešiť. Vždy, keď je medzi nami nejaká zlá energia, musíme to najprv vyriešiť, kým ideme na vec. Neviem, ako to lepšie povedať, skrátka spolu nespíme, keď sme rozhádaní. To nikdy nerobíme.“ 

Krásny pár

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk