Jude Law so svojou láskou v Ríme

pridal WonderWoman 30.6.2016 o 21:27


ov

Romantika ako z filmu.

Jude Law má frajerku. A sú spolu už rok. Kde som doteraz žila, že som toto nevedela, to netuším. Ale čo viem s určitosťou je fakt, že sa vo mne pohli staré city, ktoré som k nemu kedysi pociťovala. Jude je tak pekný… a vôbec nestarne. Na svojich 43 rokov ani trošku nevyzerá.  A vedeli ste, že meno dostal podľa beatlesáckej piesne Hey Jude? Ale o tomto som vlastne vôbec nechcela písať.

Jude-ova frajerka sa volá Phillipa Coan a vyzerá ako zmiešanina Jude-ovej bývalky Sienny Miller a Umy Thurman. A ešte žirafy, lebo je fakt veľmi vysoká. Jude meria meter 82 a ona je od neho v opätkoch vyššia, takže musí mať skoro toľko čo on. A áno, hovorí zo mňa čiastočne žiarlivosť. Jude a blonďavá žirafa sa spolu vybrali osláviť prvé výročie do Ríma. Asi sa inšpirovali Taylor a Tomom, ktorí si tam v týchto dňoch tiež hrkútali. Jude a Phillipa (otrasné meno, mimochodom) sa spolu prechádzali po talianskych uličkách, užili si romantickú večeru pri víne, smiali sa spolu… teda hlavne žirafa Phillipa sa smiala, lebo Jude je nielen pekný, ale aj vtipný. Ona je suchá a škaredá. A nemám ju rada. Hovorím – staré city sú späť.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk