Miley to zase urobila

pridal WonderWoman 3.7.2016 o 7:48


cov

Zase si zabudla dať podprsenku.

A zabudla sa aj normálne obliecť. Na jednej strane je fajn, že po tom, ako sa dala zase dokopy s Liamom, spálila všetky tie hnusne kostýmčeky, hviezdičkové nálepky na bradavky a priesvitné bodyčka. Ale nemusela ísť z jedného extrému do druhého. Z provokatívnych štetkovských outfitov do hnusných asexuálnych, väčšinou hipisáckych handier. Aj v piatok skombinovala tričko a mikinu (čo by bolo v poriadku) s hnusnými širokými jeansami a dúhovými šlapkami. A aj keď by ste si dali pri pohľade na ňu ruku pred tvár tak, aby ste ju videli len od pása hore, pokazila to tým, že si nedala podprsenku. Toľko k časti módna polícia.

Miley sa takto nastrojená vybrala spolu s Liamom , ktorý ju čakal v aute, do chovproduktu v Los Angeles, kde bola nakúpiť jedlo pre svojho nového psíka. Je to šteniatko bígla, ktoré pomenovala Barbie, ale je jej odpustené, lebo toto šteniatko vraj adoptovala v rámci projektu, ktorý zachraňuje psíkov, na ktorých kozmetické spoločnosti testujú svoje prípravky. A to bolo od nej veľmi záslužné gesto. O Miley je známe, že je veľká milovníčka zvierat a hlavne psov, takže ma to vlastne ani veľmi neprekvapilo, ale potešilo. Už by stačilo len aby sa začala normálne obliekať a budem spokojná.

1

2

3

4

5

Nový chutný prírastok6

7

A vysmiaty Liam venčí psov8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk