Scary Spice? Kdeže, Sexy Spice!

pridal kara 4.7.2016 o 21:00


0

Bývalá spajska Mel B ukázala namakanú postavu v bikinách.

Scary Spice – to je prezývka, ktorú mala Mel B v skupine Spice Girls. No mne nikdy strašidelná nepripadala a bola to moja obľúbená spajska. A aj keď patrím k ženám, ktoré používajú najsvetlejšiu farbu mejkapu, nikdy mi to nebránilo a keď sme sa hrali na spajsky a spievali do kefy, vždy som bola Mel B. Rada by som síce povedala, že toto hranie sa na spajsky skončilo na prvom stupni základnej školy, ale keďže sme sa na spajsky hrali ešte aj na stužkovej, klamať vám nebudem.

Časy Spice Girls sú už ale dávno preč, Mel B má už tri deti a 41 rokov, no stále vyzerá skvele. Svoju vyšportovanú postavu predviedla v bikinách na dovolenke na Ibize. Tam sa vybrala minulý týždeň s priateľmi a manželom Stephenom Belafontem, s ktorým je už vyše 9 rokov. Na pláži sa im ale veľmi vylihovať nechcelo, a tak naštartovali jachtu a užívali si more v súkromí. Teda to si aspoň mysleli, dokiaľ nepreplával okolo paparazzi na nafukovačke, ktorý ich sobotňajšie šantenie vo vode nafotil.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk