Ciara sa vydala

pridal WonderWoman 6.7.2016 o 21:25


cov

Konečne jej skončí celibát.

Ciara si môže konečne odomknúť pás cudnosti a zahodiť ho tak ďaleko, ako sa len dá. Ak s Russellom Wilsonom skutočne držali skoro rok celibát, tak dnešnú noc si zaručene užijú. Od dnes sú totiž oficiálne svoji. A to okrem výmeny obrúčok, sľubov bezvýhradnej lásky v dobrom aj v zlom a novomanželského bozku znamená jediné – svadobnú noc a sex. Veľa sexu. Aspoň v ich prípade určite.

Čerství Wilsonovci si povedali svoje áno na zámku Peckforton v anglickom Cheshire. Asistovala im pri tom stovka hostí a družičkami boli Lala Anthony a Kelly Rowland. Treťou družičkou mala byť Serena Williams, ale nestihla doraziť z Wimbledonu. Podľa mňa by sa ale so svojimi obrími tenisovými stehnami nenapratala do družičkovských šiat, preto to „nestihla“. Len včera mali mladomanželia s rodinou a priateľmi predsvadobnú večeru v Liverpoole a šepkalo sa, že svadba bude cez víkend. Ale kdeže, tak dlho sa proste nedá sexuálne abstinovať a tak vhupsli do chomúta už dnes. A v zámockých komnatách, kde sa natáčal napríklad film Robin Hood, či Sherlock Holmes, tak tam sa veru bude dobre súložiť. Keď to mám povedať tak na rovinu. Nech žijú mladomanželia!

 

Čerstvá svadobná, ktorou sa pochválili na sociálnych sieťach

c

Reštika, kde mali predvadobnú večeru

2

3

A zámok, kde sa svadobný akt odohral

8

9

10

Ciara a Russell, keď spolu ešte nespávali

4

5

Ciara, malý Future a Russell ako nová rodina

6

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk