Ruby Rose má novú frajerku

pridal WonderWoman 6.7.2016 o 18:33


cov

Presne ako som hovorila.

Milujem ten pocit, keď môžem povedať: ja som to hovorila. Už pred dvoma dňami som upozorňovala na to, ako sa Ruby podozrivo blízko túli k dievčine vo vode, keď spolu s Taylor a pritepleným Tomom oslavovali Deň nezávislosti. Mám na to proste nos. A základné znalosti nonverbálnej komunikácie. Ale asi aj slepému by došlo, že keď sa na seba dve ženské (z toho o jednej vieme, že je lesbička) lepia vo vode, niečo medzi nimi asi bude. Takže dosť s mojimi víťazoslávnymi rečami.

Slečna z oceánu je mladá biznismenka menom Harley Gusman a svoj vzťah s Ruby potvrdili opäť vďaka Taylor a jej fotkám z párty na Deň nezávislosti. O tom, že spolu tie dve randia, sa šepkalo už pár týždňov, ale k nám sa akosi tie šepoty nedostali. Ale to všetko kvôli fejkovej dvojici Hiddleswift, ktorá si pre seba ukradla všetku publicitu. Dve bozkávajúce sa ženy sú ale vždy zaujímavejšie ako bozkávajúci sa muž so ženou, takže Taylor bude možno musieť začať súperiť o pozornosť. Ja som však trošku skeptická, lebo Ruby už bola trikrát zasnúbená, dokonca po veľmi krátkom čase, takže sa bojím, aby aj tu niečo neuponáhľala a následne nerušila ďalšie zásnuby. Snáď sa už ale poučila a tentokrát jej to v láske vyjde. Minimálne ja a Ignác to budeme celé sledovať a informovať vás.

 

1

2

3

4

5

6

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk