Calvin Harris sa inšpiroval Taylor Swift

pridal kara 8.7.2016 o 21:59


Taylor-Swift-Tom-Hiddleston-and-Calvin-Harris-main

Napísal pesničku o ich rozchode.

Karty sa obrátili. Taylor výnimočne nie je tá, ktorá urobila pesničku o rozchode. Aj keď možno aj tej sa ešte dočkáme. Teraz sa ale slova ujal Calvin a napísal pesničku o ich rozchode. Tomu sa hovorí karma, Taylor. Calvin je presvedčený o tom, že mu s Tomom zahla. Na neho sa ale nehnevá, pretože vie, že Taylor si ho poriadne omotala okolo prsta a ona bola tá, ktorá sa rozhodla byť mu neverná. A tak Calvin zobral pero, papier, speváka Johna Newmana a urobil pesničku Olé, ktorú dnes zverejnil.

Niektoré zdroje síce tvrdia, že pesnička už bola napísaná a nahratá dávno pred rozchodom s Taylor, takže to môže byť aj o Rite Ore, no ďalšie zas tvrdia, že ju napísal tesne po tom, čo svetlo sveta (internetu) uzreli jej prvé fotky s Tomom. Spevák John Newman bol dnes ráno v rádiu BBC1, kde sa ho na obsah pesničky pýtali. Odpovedal tajomne: „Len som prišiel a naspieval to. Slová napísal on, ja som len spieval. /dlhá pauza/ Ja som sa do toho už len musel vžiť.“

A čo teda slová pesničky hovoria? Text je napísaný z pohľadu milenca, ktorým v tomto prípade má byť práve Tom Hiddleston. Pesnička začína slovami „low key“, čo má byť údajne narážka práve na Toma a jeho postavu Lokiho. Milenec hovorí o tom, ako sa ona snaží túto aférku tajiť, že sa nemusí báť, že on neprezradí nikomu, že je v jej snoch a myšlienkach a ako skvele sa cíti, keď odchádza z jej bytu. Po refréne hovorí o tom, že ju už nevidel pár týždňov, no na internete vidí, že sa snaží pri frajerovi hrať na dobré dievča a chodí s ním na výlety a naďalej predstiera. Vraj nikto nevie, ako ďaleko je schopná zájsť, jeho číslo si v telefóne uložila pod iným menom, aby mu mohla tajne telefonovať a sťažovať sa mu. Pre anglicky hovoriacich pripájam aj originál v angličtine.

Low key, you won’t tell none of your friends about me

You won’t tell them I occupy your dreams and your thoughts

Look at what we have started

I feel so good when I leave your apartment

____

My heart speaks

I ain’t seen you or been with you for weeks

But I see online that you’ve begun to be

A good girl and take trips with your boyfriend

Being attentive, continue to pretend

But no, cause there’s no telling how far you can go

You’ve hidden my name on your phone so you can

Call me to tell me you’ve been going through hell

Left him alone and you booked in a hotel

Calvin sa ale zrejme nekamaráti s youtubom, a tak sa pesnička momentálne nachádza len na spotify. Keďže spotify nepoužívam, prehralo mi len krátku ukážku tohto diela, no vôbec mi to nevadí, keďže sa mi to nepáči a aj tak by som to nedopočúvala. Vypočuť si to môžete tu. Tak čo myslíte, je pesnička o Taylor?

Calvin a Taylor kedysi

rs_634x1024-150515104539-634-taylor-swift-calvin-harris-date-night.ls.51515

Hrdličky Tom a Taylor dnes prileteli do Austrálie, kde bude Tom natáčať Thora 3.

3607665B00000578-3679836-Before_The_pair_were_spotted_at_LAX_airport_on_Friday_ahead_of_t-a-6_1467963019081

360E563600000578-3679836-Down_Under_Taylor_Swift_and_Tom_Hiddleston_touched_down_in_Sydne-a-2_1467944427373

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk