Už sa bavia o svadbe

pridal kara 11.7.2016 o 21:59


0

Taylor Swift a Tom Hiddleston nestrácajú čas.

Taylor a Tom sa asi naozaj zbláznili. Každé ráno vstávam zvedavá, či sa nedočítam o ich zásnubách alebo tajnej svadbe. A opäť sme k tomu o krôčik bližšie. Títo dvaja na to idú raketovou rýchlosťou – oficiálne spolu chodia mesiac, už sa stihli zoznámiť s rodičmi, ísť na dovolenku do Talianska a zistiť, že sú pre seba tí praví. Ešte stále pokračujú vo svojej ceste okolo sveta za 80 dní a momentálne sa nachádzajú v Austrálii, kde bude Tom natáčať tretie pokračovanie Thora. A Taylor išla, samozrejme, s ním.

Vyzerá to tak, že ich vzťah nenaštrbila ani pesnička, ktorú pred pár dňami vydal Calvin Harris. Je to pre nich asi znamením toho, že už spoločne prekonajú všetko, a tak prišlo na vážne debaty. Blízky zdroj prezradil pre E!News, ako títo dvaja vidia ich spoločnú budúcnosť.

„Toto je typ chlapa, za ktorého sa chce vydať. Povedala, že by z neho bol skvelý otec. Už sa rozprávali o tom, ako si predstavujú svoju budúcnosť, ale aj o deťoch, ktoré by obaja chceli raz mať. Majú veľmi vážne debaty o ich spoločnom živote. Je to medzi nimi skutočné. Dobre sa im spolu cestuje a smejú sa spolu. Počas posledných pár týždňov sa o sebe dozvedeli naozaj veľa a je medzi nimi veľké puto. Tom je voči nej pozornejší než hocikto, s kým bola predtým. Veľmi sa jej páči, aký je vyspelý. Je to gentleman a veľký romantik. Nevie o ňom prestať rozprávať a hovorila kamarátkam, aká je šťastná. Niekoľkokrát spomenula aj to, akí sú do seba zamilovaní.“

Tom a Taylor v Sydney po ceste na večeru

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk