Kim snapchatuje so Svätým

pridal WonderWoman 12.7.2016 o 18:10


cov

Malý začína dobývať sociálne siete.

Veď sa len na neho pozrite. Nie je rozkošný? Napriek tomu, že má za rodičov hviezdu domáceho porna a psychopatického rappera, vydaril sa im na jednotku. Úplné ňuňu bábätko. Kim ho doteraz veľmi nezverejňovala, dokonca aj jeho prvú fotku ukázala svetu až po vyše dvoch mesiacoch, ale podľa mňa ho doteraz len trénovala, aby jej neurobil hanbu online. Lebo fotenie a točenie sa na foťák, to je predsa jej hlavná parketa a on ako jej potomok to musí ovládať tiež.

Svätého snapchatovú premiéru spáchala v nedeľu, kedy pripravila večeru pre pár kamošov. Medzi nimi nechýbal ani známy komik Kevin Hart, ktorý mňa osobne rozosmeje v každom jednom filme. Nech je to hocijaká chujovina, pri pohľade na neho si idem vždy cvrknúť. Neviem, čím to je. Kim sa predviedla nielen ako hostiteľka, ale aj ako kuchárka a všetci si jej jedlo pochvaľovali. Otázne je, či úprimne, alebo len zo strachu pred Karolom, ktorý by podľa mňa čo i len pri náznaku kritiky chrlil oheň a začal hádzať taniere o zem. Našťastie si nikto nedovolil kritizovať kulinárske umenie jeho zbožňovanej Kim a tak prebehla večera bez akejkoľvek ujmy. Kim počas toho stihla vybozkávať malého Svätého na Snapchate a bolo. Mohla ísť spokojne spať.

 

1

2

3

4

5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk