Sexy psychopat Iwan Rheon

pridal WonderWoman 13.7.2016 o 21:58


9

Spoznávate, o ktorého psychopata ide?

Všetci Game of Thrones maniaci určite kričia: áno, to je Ramsay Bolton, ten psychopatický bastard, čo vykastroval Theona. A majú pravdu. Iwana väčšina z nás pozná práve vďaka milovanému seriálu a myslím si, že sa mu podarilo vytvoriť dva divácke tábory. Jedna strana ho nenávidí a berie ako úhlavného nepriateľa a tá druhá mu určitým spôsobom fandí aj napriek jeho zvrátenosti. Ja som samozrejme v tom druhom tábore.

Poďme si ale povedať niečo o Iwanovi, ktorý tak bravúrne stvárnil rolu narušeného sociopata z Dreadfortu. Iwan má 31 rokov, pochádza z Walesu a vyštudoval hudobno-divadelnú akadémiu v Londýne. Okrem herectva sa venuje aj hudbe a je výborný spevák. Osobne mám napočúvané všetky jeho piesne a som spokojná. Povedzme si úprimne – sexy chlap čo spieva a hrá na gitare, to je jeden z ideálov, o ktorých snívame ako 15 ročné, ale aj o pár rokov neskôr. Niekedy aj desať a viac rokov neskôr. Iwan účinkoval v roku 2008 v rockovom muzikáli, za čo dostal aj ocenenie za najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe a o rok na to ho obsadili do seriálu Misfits. V roku 2010 vydal svoj debutový album a potom postupne ďalšie tri, posledný pred rokom. Je to veľmi príjemný indie folk a mňa proste za tou gitarou dostal. V tomto som asi večná pätnástka.

Aby som sa ešte vrátila k milovanému Game of Thrones, zaujímavosťou je, že Iwan sa pôvodne zúčastnil konkurzu na postavu Jona Snowa a dostal sa až do najužšieho výberu, kedy sa rozhodovalo medzi ním a Kitom Haringtonom. Našťastie ale dostal rolu Kit a Iwan dostal Ramsayho, lebo si neviem a nechcem predstaviť, že by to bolo naopak. Tím Ramsay, kto je so mnou v jeho tíme?

Nech sa páči, feši Iwan

1

2

3

4

5
7

8

9

10

11

 

Iwan a eho Bang! Bang!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk