Slobodná Adriana Lima dovolenkuje

pridal kara 14.7.2016 o 21:15


0

Adriana oddychuje v Grécku.

Adriana Lima si koncom minulého týždňa zbalila kufre a vybrala sa na dovolenku do Grécka. Oddychuje na ostrove Mykonos a nie je tam sama. Vyrazila tam so svojou 6 ročnou dcérou Valentinou a ich psíkom. Či na dovolenku vzala aj mladšiu dcéru Siennu nevedno, keďže sa ju nepodarilo odfotiť. Možno ostala doma s tatkom Markom, s ktorým sa Adriana pred dvoma rokmi rozviedla.

Spoločnosť jej okrem dcéry a psíka ale robí aj nemecký futbalista Sami Khedira. Ten randil štyri roky s modelkou Lenou Gercke, takže modelky sú evidentne jeho šálkou kávy. Adriana je len pár dní opäť oficiálne single, a tak sa možno Sami rozhodol presedlať na ďalšiu modelku. Aj Adrianin bývalý manžel bol profesionálny športovec, a tak sa možno po stroskotanom vzťahu s nevygoogliteľným bežným mužom Joeom Thomasom rozhodla vrátiť sa naspäť k športovcom. Na fotkách síce sedeli vedľa seba na lehátku, ale sedieť vedľa seba môžu aj ako priatelia, takže asi až čas ukáže, či medzi týmito dvoma nie je náhodou niečo viac.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk