Gigi Hadid vrhá oštepom

pridal WonderWoman 17.7.2016 o 12:03


01

Na augustovej titulke VOGUE.

A nie je na nej sama. Spoločnosť jej robí olympijský zlatý medailista Ashton Easton. Pre Gigi to bol podľa jej slov splnený sen a obrovská pocta. Okrem toho je to jej prvá americká titulka magazínu VOGUE, čo je pre americkú supermodelku tiež veľký úspech. Na svojom Instagrame ju venovala svojej najväčšej inšpirácii – svojej rodine, všetkým koučom vo svojom živote a, samozrejme, verným fanúšikom. Cítila sa požehnaná a ja sa ani nečudujem, tiež by bolo pre mňa požehnaním dostať tučnú sumu za fotenie pre najvýznamnejší módny časopis sveta.

Tie prachy si ale Gigi odmakala. Nešlo len o také to typické fotenie, kde sa s prudko hĺbavým pohľadom pozerá do objektívu, alebo leží niekde pohodená v spodnom prádle. Na tomto fotení skákala, vrhala oštepom, behala cez prekážky, no skrátka, dala si takú svoju mini modelkovskú Olympiádu. A naozajstný atlét jej pri tom asistoval. Za mňa veľmi vydarený editoriál. Asi ako každý, ktorý nafotí Mario Testino.

01

1

1  3

4

6

7

8

9

10

11

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk