Poznáme pohlavie bábätka Blac Chyny

pridal WonderWoman 19.7.2016 o 21:55


co

Môj skicársky talent z titulky vám ho musel odhaliť hneď.

Správne, do Klanu Kuriev pribudne chlapec. Už vieme, že Blac Chyna nosí pod zadkom silikón a pod srdcom chlapčeka. Je síce pravda, že túto informáciu zverejnil jej otec s kriminálnou minulosťou, ale akosi nevidím dôvod, prečo by si to mal vymýšľať. Prezradil to magazínu Now (jasné, že nie zadarmo) a povedal aj to, že sa o tom bavil so svojim budúcim zaťom Robom a ten je nadšený, že budú mať chlapca. Ani sa mu nečudujem, keď vyrastal s troma sestrami, navyše tak drbnutými, ako Kim, Khloé a Kourtney.

Podľa Erica, Blac Chyninho krimi tatka, nezostanú len pri jednom dieťati, ale postupne svoju rodinku rozšíria o ďalšie kúsky. A tými kúskami myslím deti. Vraj by ho neprekvapilo, keby mali 4 a viac detí. S malým Kingom Cairom, ktorého má Chyna s Tygom, by tak mali až 5 malých harantov. Pre niekoho nočná mora, pre Roba, ktorý má spolu s Kendall a Kylie 5 súrodencov, je to určite úplná normálka. A keďže podľa Ericových slov sa k sebe Rob s Chynou skvele hodia, veľmi sa ľúbia a sú pre seba tí praví, je naozaj možné, že sa ich potomstvo bude časom rozrastať. A viete prečo? Lebo v rodine Kardashianov sú deti zdrojom príjmu. A zarábať sa musí…

 

Chyna zistila cez appku, že budemať chlapčeka

1

O čo, že aj malý bude michelin?2

3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk