Mila a Ashton boli kamaráti s výhodami

pridal WonderWoman 20.7.2016 o 21:57


cov

A pozrite, kde sú dnes.

Je to paradox, ale Mila, ktorá hrala s Justinom Timberlake-om v komédii Friends with Benefits, a Ashton, ktorý hral zas s Natalie Portman v No Strings Attached, si tieto filmové scenáre kedysi zažili naozaj a spolu. Oba filmy sú o tom, ako spolu hlavné postavy začnú iba spávať, stanú sa z nich „kamaráti s výhodami“ a nakoniec sa do seba zamilujú a je to. Mila prezradila toto ich spoločné tajomstvo v rádiovej show Howarda Sterna a ja sa len usmievam popod fúz, lebo je to fakt veľký paradox. Z nezáväzného sexu sa dopracovali až do manželstva, predtým stihli mať spoločné dieťa a o dva roky na to čakajú dieťa číslo dva. Sranda, čo všetko dokáže chémia. Ale povedzme si to slovami samotnej Mily.

„Neviem, či by som mala povedať tento príbeh, mohla by som sa kvôli tomu dostať do problémov. Ja som účinkovala vo Friends with Benefits, on hral v No Strings Attached. Keby sme týmto filmom venovali pozornosť, vedeli by sme, že takéto blbosti v reálnom živote nefungujú. No my sme tomu zjavne pozornosť nevenovali, potriasli sme si rukami a povedali si: poďme sa zabaviť. Myslím to tak, že sme doslova zažili naše filmy, Howard.“ K tomuto celému došlo až v roku 2012, teda 6 rokov po tom, ako padla posledná klapka ich spoločného sitcomu Tie roky sedemdesiate. Mila opísala svoje pocity, keď na seba narazili na odovzdávaní cien. „Vidím toho chlapa a vidím jeho chrbát a je naozaj vysoký a ja som si pomyslela: kto je ten vysoký chlapík? A potom sa otočil a bolo to doslova ako keby sme boli vo filme, začala by hrať hudba a spustili by sa husle. Myslím si, že vtedy mi vôbec po prvýkrát vzal dych. Bez dlhých rečí, neodišla som skôr ako nasledujúce ráno. Potom sme skončili pri vážnych rozhovoroch o tom, ako to bola obrovská chyba a obaja musíme ísť a byť single. Začali sme spolu chodiť s vedomím, že sa nikdy nevezmeme. On sa práve rozviedol, ja som práve skončila dlhoročný vzťah, bola som single a zažívala tie najlepšie časy. Myslím si, že sme si obaja prešli v živote množstvom vecí, aby sa z nás stali ľudia akými sme boli, lebo by sme nikdy neboli spolu, keby sme vychádzali z toho, akými ľuďmi sme bývali.“

Mila a Ashton v Tie roky sedemdesiate

1

A o niekoľko rokov potom

2

3

Mila tento týždeň na premiére jej nového filmu Bad Moms

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk