Justin Bieber okradol Harryho Pottera

pridal WonderWoman 19.7.2016 o 23:01


co

Vzal mu okuliare a behá po meste so vztýčeným prstom namiesto prútika.

Jediná škoda, že mu neukradol aj neviditeľný plášť a nenechal si ho permanentne prišiť na telo. V čase, kedy drbnutá polka sveta behá po meste a naháňa Pokémonov, Bieber sa rozhodol opäť zahrať na Pottera. Už koncom minulého roka sa premával v Potterovských okuliaroch na kolobežke v Hollywode a v pondelok sa opäť vybral na prechádzku po New Yorku na Pottera. Okuliare vymenil za o číslo väčšie a namiesto prútika do ruky si strčil slamku do úst. Lebo tak to robia moderní čarodejníci. Keby som ja ovládala kúzla, viem presne, ktoré by som na neho použila. Obľúbené kúzlo sadistov a šikanátorov – cruciatus.

Ani jeden z nás dvoch žiaľ kúzliť nevie (zatiaľ!) a tak mi nezostáva nič iné, ako sa naďalej pozerať na ten odporný ksicht. Ja to robím preto, lebo musím, keďže to mám v náplni práce, ale taká Chantel Jeffries to robí dobrovoľne. Že kto dpč je Chantel? Je to mladá ceckatá modelka a Justinova bývalka, ktorá bola pred dvoma rokmi aj svedkom jeho jazdy pod vplyvom omamných látok a sedela vedľa neho v jeho nablýskanom Lamborghini. V pondelok večer ho sprevádzala na jeho koncert a podľa zdroja pre E!News spolu randia už pár mesiacov. Justinovi sa vraj veľmi páči a myslí si o nej, že je skvelé dievča a Chantel by s ním zase chcela oficiálne chodiť, ak by bol na to pripravený. Tak uvidíme, či bude Chantel jeho Ginny Weasley, alebo len Čcho Čchang.

1

2

Nikdy nebudeš ako Harry!3

Okulky nedal dole ani na koncerte4 OMG 6

Chantel a jej cecky7Chantel a jej vlasy

8

Trošku kombinácia Hailey Baldwin a Kylie Jenner, nie?9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk