Nevesta Rebel Wilson

pridal WonderWoman 23.7.2016 o 19:18


cov

Pristane jej to ako neveste, čo myslíte?

Ale Rebel sa v skutočnosti nevydala, dokonca mám pocit, že momentálne ani nemá frajera. Nie je na tom však nič tragické, lebo ako prezradila v rozhovore pre magazín Flare, ona je rada sama. Sranda je, že som chcela pôvodne napísať, že v jej veku má predsa ešte čas na vážny vzťah, ale Wikipedia ma vyviedla z omylu, lebo Rebel nemá 26 rokov, ako som si myslela, ale o desať viac. Vek je však iba číslo a Rebel na ten svoj rozhodne nevyzerá.

Ako nevestu ju mohli vidieť diváci v londýnskom divadle Phoenix, kde v stredu hviezdila v muzikáli Guys and Dolls. Za hlavnú rolu Miss Adelaide si vyslúžila od divákov búrlivý potlesk a dokonca ju čakali aj vonku po predstavení, aby si vypýtali autogram, či fotku. A Rebel sa s nimi s úsmevom fotila a rozdávala podpisy. Účinkovanie v muzikáli ju veľmi teší a prezradila, že hoci jej ponúkajú samé skvelé filmové úlohy, chcela si rozšíriť svoje herecké portfólio aj o divadelnú rolu. Nuž, Rebel má to šťastie, že robí niečo na čo má talent, baví ju to a je to zakaždým niečo úplne iné. Byť herečkou je skrátka super. Hocijakou, okrem pornoherečky.

1

2

3

4

5

6







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk