Námorníčka Gigi Hadid

pridal WonderWoman 23.7.2016 o 18:40


cov

V novej reklame pre značku Tommy Hilfiger.

Podľa viacerých z vás je Gigi škaredá, tuctová, alebo len decko z bohatej rodiny, ktoré by nebolo nikde, nebyť peňazí jej rodičov. Ja osobne ju tiež nepovažujem za ideál ženskej krásy (ktorý vlastne ani neexistuje), ale jedno jej musíme uznať. Fakt jej ide karta a od začiatku svojej kariéry žne jeden úspech za druhým. Nedávno vyšla jej prvá titulka amerického Vogue, na ktorej je navyše s olympijskym medailistom, a teraz zas hviezdi v novej reklame na dámsky parfém Tommy Hilfiger. Nám sa možno až tak nepáči, ale vysoko postaveným ľuďom z módneho priemyslu áno. A neverím, že je to len kvôli postaveniu jej rodiny.

Na jeseň bude predvádzať Tommyho novú kolekciu oblečenia a dovtedy si bude každé ráno striekať námornícku voňavku The Girl.  Určite si pri tom vždy spomenie na zábavné natáčanie reklamy, v ktorej buzeruje mladých sexy námorníkov, pretláča sa s nimi na sude a hojdá sa na obrovskej kotve. Radšej ani nechcem vedieť, koľko za to dostala zaplatené.

 

01

02

03

04

4

05

5

06

07

08

09

08

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk