Sinead O´Connor na prechádzke

pridal kara 24.7.2016 o 21:59


0

Aha, tak nie, veď to je Rose McGowan.

Na svoju obhajobu ale musím povedať, že určite nie som jediná, ktorá si ich pomýlila. Rose má holú hlavu už nejaký ten piatok, no ja som si stále nezvykla. Stále v nej hľadám krásnu čarodejnicu s hustými vlasmi. Paige Matthews je už ale nenávratne preč a z kedysi sexy čarodejnice je už dnes len strašidelná bosorka. Kríza stredného veku má mnoho podôb.

Jej bývalá sestra čarodejnica Shannen Doherty si tiež vyholila hlavu, no u nej je dôvodom rakovina a Shannen z toho rozhodne šťastná nebola. Ale treba myslieť pozitívne, rakovina sa vylieči a vlasy dorastú. A hádam aj Rose dostane rozum a vlasy si nechá opäť narásť.

Zatiaľ ale ukazuje holú hlavu v celej svojej kráse a naposledy tak urobila minulý týždeň na prechádzke po Beverly Hills. A keďže má veľký problém s podprsenkami, vyšla si von bez nej a vďaka priesvitným šatám ukázala v celej kráse aj svoje cecky. Za tie sa ale rozhodne hanbiť nemusí.

Sinead alebo Rose?

1

2

3

4

5

6

Rose kedysi

Rose-Mcgowan-before-and-after-boob-job







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk