Selena Gomez prehodnocuje svoj život

pridal WonderWoman 24.7.2016 o 21:16


cov

A chce, aby sme jej pri tom držali oba palce.

Selena Gomez oslávila v piatok 24 rokov (všetko najlepšie, Selena) a oslávila ich na pódiu. To ju zrejme prinútilo zamyslieť sa nad tým, či je vlastne spokojná s tým, aký život vedie. A vyzerá to tak, že s tým veľmi spokojná nie je. Buď je to len kríza 24 ročného veku (hoci nič také neexistuje), alebo si Selena skutočne povedala, že sláva nie je všetko a chcelo by to trošku ubrať.

Po tom, ako odspievala koncert v indonézskej Jakarte, postla na svoj Instagram screenshot zo svojho telefónu, kde si zapísala svoje čerstvé pocity do poznámok. „Dnes večer som sa cítila extrémne neautenticky, odpojená od  môjho ja a od mojej hudby. Nikdy som skutočne necítila, že by ma mohli definovať moje materiály, môj šatník alebo moje video. Konám v daný moment a bojím sa niečoho, čo sa nestalo. Stagnujem, zostávam v pokoji a nesadnem si a neopýtam sa najskôr samej seba: som tam, kde som, celým srdcom? Vždy som hovorila pravdu. Vždy dodržím slovo, ukázala som, kto som, ale potrebujem prehodnotiť niektoré oblasti svojho života kreatívne a osobne. Musela som to dostať von.“ Neviem teda, či má tento osobný výlev znamenať prestávku v kariére, alebo naopak len zvýšenie medializácie, ale som zvedavá, čo tým vlastne chcela Selena v konečnom dôsledku povedať. Za mňa ale kľudne môže s hudbou seknúť, žily mi to trhať nebude.

Selena na koncerte kde zistila, že je odpojená

1

2

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk