Lindsay Lohan je podvedená a tehotná

pridal kara 24.7.2016 o 20:42


0

Alebo sa možno len zase zbláznila. 

Šialená Lindsay je späť. Včera večer nám svoju šialenosť predviedla v plnej paráde na sociálnych sieťach. Sobota večer, Linday sedí doma, nudí sa a jej snúbenec Egor Tarabasov niekde vonku žúruje. Nuda robí svoje a tak Lindsay vytiahla mobil, zapla snapchat a vo videu povedala svojim fanúšikom: „Môj snúbenec sa na mňa veľmi hnevá, ale pijem vodu, aby prišiel domov. Zlatko, prídi domov, prosím.“

A keďže asi Egor jej vyhlásenie o pití vody nepochopil rovnako ako ja, domov sa nevrátil. Lindsay teda pokračovala, tentokrát už ale na instagrame. Pridala ich spoločnú fotku, kde jeho tvár prekryla machuľou a k fotke napísala úryvok z piesne Cher – Bang Bang (My Baby Shot Me Down). Egor ale stále nechodil, a tak Lindsay pridala ďalšiu ich spoločnú fotku, ku ktorej napísala, že keď mala 23, bola asi rovnaká ako on, že mu ďakuje, že neprišiel domov a že sláva ľudí mení. No Egor stále nechodil a Lindsay stále pokračovala. Vyhrabala niekde fotky z párty, na ktorej sa v tom momente nachádzal. Jednu z nich pridala a napísala: „Wow, ďakujem. Môj snúbenec s ruskou štetkou.“ Pridala aj video, ku ktorému napísala, že ju jej snúbenec podviedol s ruskou štetkou. Na fotke a ani na videu ani len nestáli tesne vedľa seba, ťažko povedať, ako Lindsay dospela k tomuto záveru. Údajnú ruskú štetku aj označila, no tá si už medzičasom stihla vymazať instagramový účet. Asi dobre urobila. No Lindsay je nezastaviteľná, a tak na instagram zavesila mail a adresu tejto dámy, s ktorou boli ešte donedávna kamarátky. Na instagram zavesila ešte jednu Egorovu fotku, no čo chcela popisom k nej povedať sa mi už rozanalyzovať nepodarilo.

Mám dve teórie. Lindsay buď vysadila antipsychotiká alebo opätovne siahla po vodke. Alebo možno aj oboje naraz. A pritom ešte začiatkom júla to vyzeralo, že to má v hlave konečne celkom upratané. Aby bolo jej dielo dokonalé, na twitter zavesila fotku svojho tehotného ja z nejakého filmu a dopísala, že je tehotná. Len celkom nedávno sme tu mali jedno vymyslené tehotenstvo a toto odhadujem na ďalšie. Veď ani Lindsay nie je vo vymýšľaní potratov žiaden nováčik. Som naozaj zvedavá, ako toto bude pokračovať.

1

2

3

4

5

6

„ruská štetka“ Dasha

368BB51900000578-3705326-image-a-39_1469329291825







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk