Demi a Nick na titulke magazínu Billboard

pridal WonderWoman 26.7.2016 o 21:58


01

Sledujte tie uhrančivé pohľady.

Vždy, keď vidím nejaké celebrity sa takto strašne vážne a zmyselne tváriť, príde mi z toho smiešno. Veď sú to normálni ľudia, nie žiadne platené modelky, ktoré majú natrénovanú paletu výrazov a presne vedia, kedy majú ktorý použiť.  Takto Nick Jonas vyzerá, ako keby mu niekto povedal, že jeho brat Joe je gay a Demi sa zas tvári ako predavačka za kasou, ktorej platíte gastráčmi aj keď máte nablokovaný alkohol a drogériu. Lebo za tie sa gastro lístkami platiť nedá a ona musí teraz zavolať vedúcu, aby to vystornovala. Preto sa platba gastro lístkami má hlásiť vopred.

Demi a Nick sú spolu momentálne na spoločnom turné. Poznajú sa už od svojich detských čias, kedy spolu hrali vo filme Camp Rock. Potom boli niečo ako švagrovci, keďže Demi chodila s Nickovym bratom Joe-om a dnes sú z nich kolegovia a najlepší priatelia. Abstinujúcej Demi napríklad vôbec nevadí, keď pri nej Nick pije, no on sa v rozhovore dušoval, že ho nikdy nevidela opitého. Na turné, keď je Demi smutno, Nick ju vždy vypočuje a pomôže jej s jej ženskými trápeniami. Demi je však tiež kamoška do dažďa a priznala, že aj keď bol Nick zadaný (konkrétne bol v tom čase s krásnou Oliviou Culpo), Demi mu povedala: „Vycúvaj z toho. Môžeš hneď teraz pretiahnuť kohokoľvek chceš, tak sa zabav a choď do toho!“ Zvláštna rada od niekoho, kto bol ešte donedávna v dlhodobom vzťahu. Momentálne však Demi po ďalšom vzťahu netúži. Tú jej radu o navádzaní Nicka na rozchod vysvetľuje fakt, že Oliviu nemala rada. Nie vraj preto, že by bola zlá, ale nemala taký zmysel pre humor ako Nick a nevedela ho podľa Demi rozosmiať. Nuž, škoda, že sú s Nickom takí skvelí kamoši, možno by im to spolu klapalo aj ako partnerom.

01

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk