Mariah Carey zvádza svojho nastávajúceho

pridal WonderWoman 27.7.2016 o 21:52


cov

Pozor, nie je vhodné pre citlivé povahy.

Už vieme, že Mariah Carey si myslí, že je sexy. Je to jej názor a nikto z nás jej ho nebude brať. Je síce pravda, že čím viac sa nás o tejto svojej predstave snaží presvedčiť, tým viac sme z toho znechutení, ale kašlať na to. Dôležité predsa je, že jej nastávajúci, miliardár James Packer, jej názor zdieľa. V jeho očiach (a rukách) je totiž riadna sexica.

Dôkazom ich vzájomného nechutného iskrenia sú aj fotky z ich nedeľného žúrovania na Capri. V talianskom nočnom klube to spoločne roztočili na parkete a James sa od svojej roztancovanej snúbenice nevedel odtrhnúť. Jeho pohľad patril iba Mariah a jej cecky zas patrili iba jemu. Prečo by si ich nechytil, keď môže, no nie? Rozkokošenej tanečníčke sa to náramne páčilo, vlnila sa okolo svojho zazobaného drahého jedna radosť, pohadzovala kučeravou hrivou a popíjala šampanské. Pripomína mi to moje diskotékové časy, len s tým rozdielom, že som nemala 46 ako Mariah, ale o 30 menej, a domov som neodchádzala v sprievode nechutného boháča, ale smejúc sa s kamoškou pod pazuchou.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

A ide sa domov

18

„Nie, ešte nejdeš spať, doma ťa ešte čakajú predmanželské povinnosti“

19

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk