Svätý za dedinou

pridal WonderWoman 27.7.2016 o 19:19


cov

Pardon, Svätý pred kamerou.

Pamätáte si, ako pred dvoma týždňami Kim snapchatovala so Svätým a ja som tvrdila, že je rozkošný? Tak beriem späť. Všetko je to len očný klam. Malý je síce rozkošný ponorený v kočíku, z ktorého na nás vykúkajú len tie jeho veľké hnedé kukadlá, ale akonáhle ho niekto vytiahne z kočíka, poviete si rovnako ako my s Karou: fúha. A nie je to ten pozitívny typ „fúha“.

Včera prebiehalo natáčanie ďalšieho dielu zlatej bane Keeping Up With The Kardashians. Kim vytiahla skoro celú svoju nepodarenú rodinu na výlet do San Diega a kamery im boli samozrejme v pätách. Malý ušatý škriatok má len 7 mesiacov, ale už teraz vie, ako sa dívať do foťáku, či do kamery. Musel to podediť po svojej šikovnej mame. Márne však rozmýšľam, po kom podedil tie odstávajúce ušká. Schválne som si dala do Google-u Karol West ears (následne prepísala Karol na Kanye) a môžem s kľudným svedomím vyhlásiť, že Karolovi uši neodstávajú. S podozrením, že si ich dal možno v mladosti prišiť, som googlila hlbšie do minulosti a ani ako decku mu neodstávali. Ale vlastne… čo tu z toho robím vedu? Všetci v rodine Kardashianiek podstupujú plastické operácie, tak malý Svätý si dá jednu tiež a vybavené.

Tu je ňuňu

1

Tu vyzerá s tou zovretou pästičkou agresívne

2

Ňuňu

3

4

5

A spomínané: fúha

6

7

8

9

10

4 generácie Kardashianiek (najstaršia je mama Kris)

11

12

13

14

North so svojim nevlastným dedkom#bizzare

15

Scottova rodinka

16

17

18

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk