Čaute, pikoškári!

pridal WonderWoman 29.7.2016 o 21:58


cov

Dlho sme sa nevideli.

Veru, v poslednej dobe padali na chuderu chúďa Taylor len samé hejty, obvinenia (alebo skôr usvedčenia) z klamstiev a dokonca vyšla aj pieseň o jej nevere. Calvin už mal toho proste dosť. A tiež to tej piesni prinesie väčší úspech, čo si budeme hovoriť. Ale Taylor nič z toho nezabráni žiť si svoj krásny život a užívať si čerstvú zamilovanosť s Tomom Hiddlestonom. A pozor – už sú spolu vyše mesiaca.

V stredu večer mali ďalšie rande, tentokrát v Santa Monice, kde sa vybrali na romantickú večeru. Je vidieť, že chudák Tom je zvyknutý na sychravé anglické počasie a zakaždým je neadekvátne oblečený. Je to síce gentleman, ktorému košele a dlhé slušné gate pristanú, ale prečo keď má Taylor krátku sukňu a sandále, nemôže aj on zvoliť nejaký letný outfit? Aha, práve mi napadlo, že dôvodom môže byť aj dodržiavanie bontónu, podľa ktorého by mali páni chodiť takto oblečení do reštaurácie, nech je vonku aj 300 stupňov. V tom prípade beriem späť, bontón je bontón. Ale aj tak vyzerá Tom najlepšie v spoďároch, prípadne bez nich. To však neviem posúdiť, musím sa spýtať Taylor (a tiež na to, odkiaľ má tie pekné sandálky).

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk